Matadoor kokteil

Jaga retsepti kellelegi, kes seda valmistada võiks:

matadoor kokteil

Köök: Rahvusvaheline kokteilikultuur (Mehhiko mõjutustega)
Kogus: 1 portsjon
Valmistusaeg: 5 min
Käik: Jook / Kokteil
Valmistusviis: Segamine ja kurnamine
Sobivus: Veganlik · Gluteenivaba · Laktoosivaba · Kaseiinivaba


🛒 Koostisosad

  • 30 ml tekiilat (silver/blanco)
  • 60 ml ananassimahla
  • 0,5 laimi mahl (värskelt pressitud)
  • jääkuubikud
  • (soovi korral) ananassiviil kaunistamiseks

👨‍🍳 Valmistamine

  1. Täida eiker (kokteilišeiker) jääkuubikutega.
  2. Lisa tekiila, ananassimahl ja laimimahl.
  3. Raputa tugevalt 10–15 sekundit, kuni segu on jahtunud.
  4. Kurna jahutatud kokteiliklaasi või šampanjapokaali.
  5. Soovi korral kaunista klaasi serv ananassiviilu või laimisektoriga.

🍽️ Toitumisväärtus (1 portsjon, ligikaudne)

Toitaineline infoKogus
Energia~110–130 kcal
Valk~0 g
Rasv~0 g
Süsivesikud~9–12 g

🔄 Kohandamisvõimalused

Vajadus/EelistusKohandusidee
Magusam variantLisa tilk agaavisiirupit või suhkrusiirupit
Rohkem tsitrustSuurenda laimimahla kogust 1 terve laimini
Troopilisem maitseLisa tilk kookospiima ja kaunista röstitud kookoshelvestega

💡 Nipp

Kõige värskema ja elavama maitse saad, kui kasutad värskelt pressitud ananassimahla – see annab joogile naturaalse magususe ja rohkem aroomi kui poest ostetud mahl.


Jaga retsepti kellelegi, kes seda valmistada võiks:

Leave a Comment

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Scroll to Top